Препоръки от щастливи клиенти

обратна връзка

Георги

Като студент с натоварено ежедневие и активен нощен живот, открих, че балансът между социални активности и здравословен начин на живот е ключов. Мария ми показа как да съчетая здравословни навици, които увеличават моята енергия и концентрация, без да се отказвам от вечерните излизания. С нейната помощ, успях да намеря идеалния баланс, който ми позволява да се наслаждавам на студентския живот на пълни обороти, докато същевременно поддържам добро физическо и психическо здраве. Препоръчвам Мария на всеки студент, който търси начини да остане здрав и енергичен в динамичната среда на университета.

Десислава

Като активна майка на две прекрасни деца и с изключително натоварен график, винаги съм смятала, че няма място за грижа за себе си в ежедневието ми. Това се промени, когато се запознах с Мария. Тя ми показа, че дори и в най-запълненото ежедневие може да се намери време за здраве и благополучие. С нейната помощ, аз успях да подобря общото си благосъстояние. Мария ме научи на стойността на планирането и приоритизирането, което ми позволи да се чувствам по-енергична и фокусирана през целия ден. Благодарение на нея, сега знам, че грижата за себе си не е лукс, а необходимост, която ме прави по-добра майка, съпруга и професионалист. Препоръчвам Мария на всяка заета жена, която иска да намери баланс и да подобри своето здраве и благосъстояние.

Маргарита

Срещата ми с Мария дойде точно навреме, когато мобилността ми беше ограничена и се борех с излишни килограми. Благодарение на нейната експертна помощ и индивидуализирани съвети, аз не само успях да се освободя от тези излишни килограми, но и значително подобрих моята физическа активност. Сега се разхождам всеки ден с лекота и увереност, което преди беше немислимо за мен. Мария промени начина, по който виждам и се грижа за себе си и за това съм ѝ безкрайно благодарна. Препоръчвам Мария на всеки, който търси подкрепа и насоки за по-здравословен и активен начин на живот.

Ивана

Откакто срещнах Мария, животът ми се промени коренно. С нейната помощ, аз не само успях да отслабна, но и да преодолея проблема си със запека, преминавайки от 3-4 дни на ежедневно облекчение. Мария ме научи как да включа междинни хранения през деня, което допринесе за моето постоянно усещане за енергия и жизненост. Сега съм по-мотивирана от всякога да следвам мечтите си за пътуване из света, знаейки, че възприемам най-добрите възможни решения за моето здраве.

Елена

Запознанството ми с Мария дойде в момент, когато въпреки че бях активна и се занимавах със спорт, често се чувствах изтощена и без енергия. Проблемът ми не беше в килограмите, а в недостатъчната хидратация и неадекватното хранене, което влияеше на моето спортно представяне. Мария ми помогна да разбера колко важно е да пия достатъчно вода и да се храня правилно, за да мога да поддържам високите нива на енергия, необходими за моите тренировки. С нейните съвети и подкрепата на общността, аз не само успях да подобря рутината си в храненето и хидратацията, но и моите спортни постижения се повишиха значително.

Стефан

След препоръка от дъщеря ми, реших да изпробвам програмата на Мария за подобряване на здравето. Като мъж над 50 години, бях скептичен, но резултатите бързо промениха мнението ми. Фокусирахме се върху загуба на тегло, увеличаване на приема на вода и създаване на навици за подобряване на съня. Под ръководството на Мария, не само постигнах значително подобрение във физическото си състояние, но и в качеството на съня и общата енергия. Нейният професионален и индивидуализиран подход доказа, че възрастта е просто число и че винаги е възможно да се подобри начинът на живот. Благодарен съм за нейната експертност и подкрепа.

Яна

Мария е истинско съкровище! Благодарение на нея, аз не само успях да сваля няколко излишни килограма, но и се научих как да включвам здравословни закуски през деня и да поддържам енергията си на високо ниво. С нейната помощ, сега имам ежедневна рутината за закуска, която обичам, и съм открила толкова много вкусни и здравословни снаксове, които ми помагат да се чувствам сита и енергична през целия ден. Най-вълнуващото е, че се чувствам по-свързана с общността и подкрепяна в моите цели за здраве. Мария винаги е там, за да предложи насърчение и да сподели своя опит и съвети, което прави целия процес толкова по-лесен.

Бисерка

Изразявам своята дълбока благодарност към Мария за нейния професионализъм, точните съвети и искреното отношение. Напълно я препоръчвам на всеки, търсещ правилния път към здравословното хранене, но без да се налага глад или лишения. С нейната помощ, успях да нормализирам кръвната захар, с която се борех от години. Възхитена съм от видимите резултати още в първия месец! Огромни БЛАГОДАРНОСТИ!

Пламен

След месец на следване на препоръките ти, моите резултати се подобриха значително. Без специални натоварвания или лишения от храна, постигнах положителни промени: сънят ми се подобри, кръвното налягане се нормализира. Освен това, благодарение на новите хранителни навици, преминах от едно хранене на ден към пет, и въпреки че нямах за цел отслабване, разбрах, че съм свалил килограми. Сега искам да продължа в същия положителен дух, поддържайки постигнатото.

Galya

Преди бях вечно изморена. След 7-8ч сън пиех кафе, за да се разсъня. Стигах до 3-4 кафета на ден, 500мл-1л вода, нередовно се хранех. Започнах освен умората да забелязвам суха и лющеща се кожа на тялото и лицето, косопад, главоболие и безсилие. След петия ден от балансирания режим, вече нямам нужда от кафе, ставам бодра, наспала се и пълна с енергия. Ям по 5 пъти на ден. Освен енергия виждам и намаляване на талията. Чувствам се жива.