За Нас

Кои сме ние и какво правим?

КАЖЕТЕ ДА НА ХРАНЕНЕТО ОТ СВЕТОВНА КЛАСА

Herbalife Nutrition е световен лидер в храненето. Кажете „Да“ на лесното здравословно хранене. Програмата на компанията “От семето до масата” прави балансираното хранене по-лесно. Полагат големи усилия, за да гарантират, че шейковете, леките закуски и напитки не само имат страхотен вкус, но и имат над 40 години опит в научните изследвания и разработването на продукти за постигането на високо качество във всеки продукт.

tanita activity

Управление на теглото

Ние предлагаме цялостно решение независимо от целите на клиента – сваляне или покачване на тегло, изчистване на мазнини или увеличаване на нивото на енергия. Започва се с уелнес оценка, изготвяне на хранителен режим, обучителни модули и проследяване от персонален уелнес треньор.

support system activity

Подкрепяща система

Подкрепяща система за хора, които споделяме еднаква визия за активен и здравословен начин на живот. Организирани обучителни сесии на различни нива (клиенти или треньори)
Клиентски мероприятия. Корпоративни обучения в страната и чужбина. Ваканции и Healthy Weekend пътувания.

sport activity

Физическа активност

Леки упражнения и тренировки, подходящи за хора от всички възрасти, които искат да влязат в добра физическа форма. Участваме в събития, организирани от Herbalife Nutrition – маратони, рекорди на Гинес и други. През летните месеци правим редовни походи сред природата.

С фокус към резултатите

Индивидуален план и Менторство за Вашите Уникални Цели

Искате ли да можете да овладеете напълно Вашето благосъстояние, енергия, жизненост, телесно тегло и добро настроение? Ние разполагаме с план, чрез който „стъпка по стъпка“ да промените напълно навиците си, така че да постигнете дългосрочни резултати.

nutritionist 36

Нашият подход

Постигането на желаните резултати започва с балансирано хранене и здравословна активност. Но зад устойчивите резултати има всеотдайност и индивидуален план за поддържане на вашата енергия, фокус и добра форма.

Уникалана методология

Статистиките показват, че само 3% постигат и задържат своите резултати.
Ето защо работата с Треньор е толкова важна и ключова за целия процес.
Ние ще Ви помогнем да постигнете и поддържате своите резултати. Знаем, че всеки има своето ежедневие, ето защо ще се съобразим с това и ще Ви предоставим точен и ясен план на действие.
Целта на плана е промяна към едни по-здравословни навици на живот.

Месеца опит

Щастливи клиенти с препоръки

Присътствия на семинари и обучения

Дена за видим резултат

Мария Ходжева

Моята история

Добрин Димитров

Моята история

Life Changing Team

Информация
Мария Ходжева - Кои сме ние

Мария Ходжева

Аз съм Мария на 44 години. Родена съм, живея и работя в гр. София.

Аз съм Независим Член на HERBALIFE NUTRITION и уелнес треньор. Изключително много се гордея с това, което правя!

От 20 годишна все правех някакви диети. Винаги съм имала волята да ги спазвам до край. Но резултатите бяха незадоволителни и краткотрайни. Свалях 4-5 кг, а след това освен, че ги връщах, качвах отгоре още 4-5 кг. Хранех се 2-3 пъти на ден, като гледах да е нискокалорично. Обядвах само салата без мазнина, без сирене или месо, за да мога да си хапна нещо сладко следобяд. След поредната диета, от която нямаше никакъв резултат реших, че имам хормонален дисбаланс. Влязох в болница да се изследвам. Там ме измериха на един уред като кантар и докторът като видя резултата ми, каза че нямам проблеми с хормоните, а имам проблеми с храненето. На следващия ден (когато излезнаха кръвните изследвания) неговите думи се потвърдиха. Той ме посъветва да намеря специалист, който да ми изготви хранителен режим или да прочета един тон книги. Така аз вече имах визията за себе си, че трябва да намеря професионалист.

Шест месеца по-късно се запознах с моя треньор Роси Боянова. Тя ми разказа за курс по хранене и аз веднага реших, че това е начинът, по който максимално бързо ще науча повече за храненето. Първо обаче тя ме измери на уред, който се оказа, че мери същите показатели като тези в болницата. Роси ми разказа подробно за всеки от тях. Почувствах се все едно минава товарният влак през мен и реших да опитам за един месец това, което ми предложи като решение. През първия месец се чувствах прекрасно в Клуба, имах подкрепата на хората там и на треньора. Научавах как работи нашето тяло и намирах логика в режима, знаех защо да го спазвам.

За първия месец свалих 3,5 кг. и 1 пункт вътрешни мазнини. През втория месец 4,5 кг. и така за една година свалих цели 30 кг.

Това, което осъзнах през тази година е, че благодарение на информацията в Клуба човек може да промени хранителните си навици за цял живот. Вече се храня 5-6 пъти на ден и поддържам резултата си. Колкото храна ям сега – никога преди това не съм изяждала. Научих какви избори да правя за храната в магазините и ресторантите.

Имах пълната подкрепа на моето семейство. В следствие на което и те започнаха да се хранят като мен. Помагайки на една приятелка със здравословен проблем, открих моето призвание – че искам да помагам и на други да се чувстват здрави и щастливи като мен.

Благодарна съм на треньора и на хората от Клуба, че бяха до мен и заедно минахме по пътя на промяната. Това е най-доброто решение, което съм взимала в моя живот!

Заповядайте в Клуба да усетите атмосферата!

Добрин Димитров - Кои сме ние

Добрин Димитров

Аз съм Добрин на 43 години от гр. София. Работя в сферата Информационните технологии и по специално в производството на софтуер.

От 2003 година съм диабетик. В началото човек, като научи за болестта, е наплашен и почва да следва стриктно всички предписания на докторите. С времето обаче се отпуска и започва да „залита“ от правата пътеката. Така бях и аз, докато не дойде 2015 година. Краят на месец януари 2015 година беше много студен и снежен. Тогава аз с една група приятели бяхме блокирани няколко дена в една хижа горе в планината. Въпреки че не бяха отворени пътищата и положението беше критично, на нас ни се наложи да си тръгнем. На път към цивилизацията на няколко пъти преживяхме животозастрашаващи ситуации със заледената и снежна обстановка. В такива моменти човек се замисля колко е крехко неговото съществуване и след благополучното ни пристигане в София аз реших, че е време за промяна.

Така чрез сайт аз попаднах в клуб по здравословно хранене и веднага се записах в Група за подкрепа. Бях с наднормено тегло, но това хич не ми пречеше. Записах се по-скоро с идеята да се науча да се храня здравословно и да мога да контролирам по-добре диабета си.

С нетърпение и надежда очаквах началото на курса по здравословно хранене. Групата много ми хареса – идеята, че не съм сам, ме окуражаваше и мотивираше да спазвам стриктно хранителния ми режим, изготвен специално за мен от моя персонален треньор. За времето на курса (3 месеца по онова време) започнах да изграждам здравословни навици като се научих да закусвам правилно, да пия достатъчно вода и да живея пълноценно. Като бонус отслабнах с около 10 кг. и намилих един размер дрехи. Към момента са три размера дрехи.

Вече се храня 5-6 пъти на ден и поддържам резултата си. Изградил съм добри хранителни навици за цял живот и ми е много лесно в избора на храна в магазините и ресторантите.

Благодарен съм на треньора и на хората от Клуба, че ме подкрепиха през целия този път на физическа и ментална трансформация. Не на последно място в Клуба се запознах с моята съпруга и спътник в живота.

Затова смело мога да заявя, че „магията“ започва в Клуба. Заповядайте и вижте сами!

За Нас - Life Changing Team

Life Changing Team

Life Changing Team е сдружение от клубове от цялата страна с цел предоставяне на услуги от най-високо качество на нашите клиенти. Всички клубове в сдружението работим по единна система, която е изградена и подобрявана многократно последните няколко години. Make Sense Club е горд член на този екип.

Нашите партньори от Life Changing Team работят в следните градове в България:

 • София – няколко клуба са стационирани в различни квартали на столицата
 • Сливен
 • Благоевград
 • Гоце Делчев
 • Разлог
 • Велинград
 • Сандански
 • Петрич
 • Перник
 • Радомир
 • Провадия

Очакваме и други градове да се приобщят към нас

  Тони

  Заради автоимунно заболяване започнах своя режим. Благодарение на него, вече нямам отоци и рани по краката и успях да забременея въпреки мнението на докторите. Научих много важни неща за храненето и от какво има нужда организма. Благодаря от сърце на Мария Ходжева, без която магията нямаше да е факт.

  Бисерка

  Изразявам своята дълбока благодарност към Мария за нейния професионализъм, точните съвети и искреното отношение. Напълно я препоръчвам на всеки, търсещ правилния път към здравословното хранене, но без да се налага глад или лишения. С нейната помощ, успях да нормализирам кръвната захар, с която се борех от години. Възхитена съм от видимите резултати още в първия месец! Огромни БЛАГОДАРНОСТИ!

  Често Задавани Въпроси

  Научете как работим!

  Какво представлява консултацията?

  Основната ни задача при консултацията е да се запознаем с Вас и вашия случай. Ние искаме да бъдем ефективни в работата си с всеки човек, ето защо да разберем повече за Вас, вашето хранене и навици е от ключово значение за крайните резултати. Срещата е персонална и може да се случи по два начина – на място в „Make Sense Club“ или онлайн. Работим със записани часове и отделяме индивидуално време на всеки клиент.

  Как помагаме на хората?

  Ние изготвяме индивидуален хранителен режим според нуждите на човек, като се съобразяваме с ежедневието. Това дава възможност без глад и лишения, клиентът да промени трайно хранителните си навици.

  Може ли хранителния режим да бъде за цялото семейство?

  Да, подходящ е за всеки! Балансираният режим е този, който отговаря на всички хранителни нужди на организма. Той е разнообразен и осигурява всички хранителни вещества, от които човек се нуждае, без да превишава препоръчителния дневен прием на калории. Трябва да се обележи, че всеки член на семейството има различни нужди, затова е необходимо да се направят индвидуални консултации и персонализирани режими.

  Нужен ли ми е Nerbalife Nutrition уелнес треньор?

  Това е човек, който може да препоръча най-подходящите продукти за Вас и да Ви научи да ги използвате правилно, изхождайки от вашите цели и желания. Вашият треньор ще Ви подкрепя през цялото време на вашата програма. Треньорът си партнира с клиентите, като ги мотивира с уелнес техники и им позволява да открият своя уникален път към психическо и физическо благополучие. Цената на неговия труд е включена в цената на продуктите.

  Какво представлява режима?

  Ние сме фокусирани да предоставим пълен баланс на хранителни вещества. Това означава да доставим всички микро и макро нутриенти в пет хранения. През последните години сме работили с много клиенти и сме уверени в резултатите.

  Има ли йо-йо ефект?

  Нашият фокус е промяна на хранителните Ви навици в посока на здравословно и балансирано хранене. Чрез образованието, което получавате в клубната ни общност, ще можете лесно да правите инфромирани избори. Спазването на основните принципи на балансирано и рационално хранене ще Ви осигури дългосрочно поддържане на получените резултати.

  Безплатна консултация

  Ако търсите регулиране на тегло, качествен сън, повече тонус и енергия, може да попълнете нашата анкета и ние ще се свържем с Вас!